Członkostwo:


Do programu może dołączyć każda osoba, która założy konto użytkownika w sklepie internetowym ebmia.pl oraz wyrazi zgody marketingowe na newsletter. Użytkownicy, którzy już mają konto w sklepie internetowym ebmia.pl i wyrażone zgody marketingowe zostaną automatycznie dodani do programu lojalnościowego. Program lojalnościowy jest bezpłatny.

Zasady udzielania rabatów:

  • Użytkownik, który złoży zamówienia na łączną kwotę minimum 500 zł brutto ( bez kosztów wysyłki ) . otrzyma indywidualny kod rabatowy w wysokości 5%. Kod będzie można zrealizować przy kolejnym zamówieniu.
  • W program punktowy wliczają się zamówienia opłacone w formie on-line bądź przedpłaty ( Przelewy 24, BLIK, karta płatnicza, zwykły przelew , Google Pay ) oraz zamówienia za pobraniem. 
  • Za każde kolejne wydane 500 zł brutto rabat jest powiększany o dodatkowy 1%.
  • Maksymalny rabat to 10%
  • Kod rabatowy obowiązuje na nieprzecenione produkty w sklepie internetowym.
  • Do puli wydatków nie są wliczane zamówienia w których został wykorzystany kod rabatowy.
  • Na koncie klienta widoczny będzie pasek postępu oraz progi wydatków dla danych poziomów rabatowania.
  • Użytkownik z poziomu konta klienta będzie mógł samodzielnie wygenerować kod rabatowy po osiągnięciu danego progu wydatków.
  • Po wygenerowaniu kodu rabatowego pula wydatków zostanie pomniejszona o kwotę wydatków dla progu rabatowego z poziomu którego użytkownik wygenerował kod rabatowy.
  • Naliczone progi punktowe ważne są rok od startowego zamówienia. 
  • Wygenerowane kody rabatowe mają ważność 90 dni.
  • Dla uczestników programu partnerskiego, zwrot produktów wydłużony do 90 dni. 



Jak to działa ? 


Zaloguj się do panelu klienta i kliknij w zakładkę kupony :

W tym miejscu znajdziesz progi rabatowe, po dokonaniu zakupów za minimum 500 zł brutto ( bez kosztów wysyłki ) , odblokujesz pierwszy próg rabatowy, przy którym pojawi się opcja wygenerowania kodu rabatowego, będzie on widoczny w Twoim panelu. Dodatkową informację na temat przyznanego kodu otrzymasz drogą mailową.